Liikelahjat

Alla on listattu muutamia vaihtoehtoja liikelahjoiksi. Nämä ovat pääasiassa tehty kierrätetystä materiaalista, joten ne ovat nykypäivää ajatellen ekologinen vaihtoehto. Lisäksi nämä ovat laadukasta Suomalaista käsityötä. Erinomainen vaihtoehto kun yrityksesi haluaa muistaa työntekijöitään tai asiakkaitaan. Näihin on myös mahdollista lisätä yrityksesi logo.

Toisaalta voimme myös suunnitella yrityksellesi täysin oman tuotteen käytössä olevista materiaaleista. Ota yhteyttä ja laitetaan ajatukset liikkeelle.

KENKÄPUSSI

Kenkäpussi sopii mainiosti ihmiselle, joka matkustelee paljon tai harrastaa esimerkiksi tanssia tai liikuntaa. Tämän avulla kengät on helppo pakata vaikkapa matkalaukkuun lennon ajaksi. Kenkäpussi on vedenpitävä ja helppo pyyhkäistä puhtaaksi. Materiaali on kierrätettyä ja tästä syystä ekologinen. Mainio vaihtoehto muovipussille. Kenkäpussi on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Kuvat © Sonetar


HYGIENIAPUSSI

Hygieniapussi on tehty auton turvatyynystä ja siinä on 100 % puuvillasta tehty vuori. Tuote on lähes täysin kierrätysmateriaalista tehty ja se on kotimaista käsityötä. Kangas on vedenpitävä, joten siinä voi huoletta kuljettaa myös nestemäisiä tuotteita. Pintamateriaali on helppo pyyhkäistä puhtaaksi liasta.

Mitat: leveys n. 26 cm, korkeus n. 20 cm ja pohjan syvyys n. 6,5 cm.