Koirille

Tältä sivulta löydät koirallesi ulkoiluliivejä, makuualustoja sekä frisbeen. Skrollaa rohkeasti alaspäin.


KOIRIEN MAKUUALUSTAT

Koirien makuualustat harrastamiseen ja matkustamiseen. Päälliosa on enstexiä, joka ei kerää karvoja ja on helppo pyyhkäistä puhtaaksi. Pohjakangas on vedenpitävä, josta ei pääse kosteus nousemaan maasta eikä toisaalta alustalta imeytymään läpi. Makuualustan välissä on pehmentävä vanukerros.

Kokoontaitettava ja rullattava alusta on kätevä pitää mukana minne ikinä menettekään. Siinä on kantokahva, josta sen voi vaikka ripustaa naulakkoon odottamaan. Makuualustalla suojaat auton penkkejä tai tuot mukavuutta matkustamiseen.

Löytyy eri kokoisina ja värisinä. Materiaalit ovat ylijäämäeristä, joten nämä ovat ekologisia / saattavat sisältää väripoikkeamia. Mikäli haluat tietynvärisinä tai kokoisina niin ota yhteyttä ja tehdään juuri teille sopiva alusta.

Koot ja hinnat:

S: n. 50 cm x 60 cm   Hinta 30 €

M: n. 75 cm x 90 cm   Hinta 40 €

L: n. 80 cm x 125 cm  Hinta 50 €Koiran lelut

PITABEE

On tullut aika siirtää Pitabeen valmistus ja tarjonta Heica Oy:lle, www.heicahorse.com. Samalla Pitabee kävi läpi tuotekehitysprosessin sekä nimenvaihdoksen, joten se löytyy nykyään nimellä Hei-Toy!

Ja mikä parasta, lelun voi ostaa nyt kätevästi verkkokaupasta. Tuote on säilyttänyt arvomaailmansa eli se on yhä edelleen valmistettu Suomessa ja kierrätysmateriaaleista. Käy kurkkaamassa!


Kuvat © Sonetar