Koirille

Tältä sivulta löydät koirallesi ulkoiluliivejä, makuualustoja sekä frisbeen. Skrollaa rohkeasti alaspäin.

ULKOILULIIVI, VUORELLINEN


Liivin pintamateriaali on tuulta ja kosteutta pitävä (65%polyesteri, 35% puuvilla). Vuori on mustaa puuvillaa (100%), joka ei sähköisty käytössä. Toisena kangasvaihtoehtona neonkeltainen ulkoilukangas, joka on tuulta ja kosteutta pitävä. Vuori harmaata puuvillaa. Liivissä on käytetty heijastavaa kangasta edessä ja sivuilla.

Liiviä on mahdollista käyttää myös valjaiden kanssa, jolloin valjaat tulevat liivin päälle. Edessä ja sivuilla on leveät heijastimet, jotka näkyvät myös valjaiden alta. Liivi pujotetaan pään yli ja vatsan puolella olevat tarranauhat mahdollistavat juuri oikean istuvuuden koirallesi. Joustavuutta liiville antaa resori vatsan alla, jolloin liivi ei purista vatsan alueelta.

Oranssi kuosi on sama mitä "RECCU" pannassa.

Liivin hinta 50 €


KOIRIEN MAKUUALUSTAT

Koirien makuualustat harrastamiseen ja matkustamiseen. Päälliosa on enstexiä, joka ei kerää karvoja ja on helppo pyyhkäistä puhtaaksi. Pohjakangas on vedenpitävä, josta ei pääse kosteus nousemaan maasta eikä toisaalta alustalta imeytymään läpi. Makuualustan välissä on pehmentävä vanukerros.

Kokoontaitettava ja rullattava alusta on kätevä pitää mukana minne ikinä menettekään. Siinä on kantokahva, josta sen voi vaikka ripustaa naulakkoon odottamaan. Makuualustalla suojaat auton penkkejä tai tuot mukavuutta matkustamiseen.

Löytyy eri kokoisina ja värisinä. Materiaalit ovat ylijäämäeristä, joten nämä ovat ekologisia / saattavat sisältää väripoikkeamia. Mikäli haluat tietynvärisinä tai kokoisina niin ota yhteyttä ja tehdään juuri teille sopiva alusta.

Koot ja hinnat:

S: n. 50 cm x 60 cm (puna-vihreä)   Hinta 30 €

M: n. 75 cm x 90 cm (kelta-turkoosi)   Hinta 40 €

L: n. 80 cm x 125 cm (viininpuna-turkoosi)  Hinta 50 €Koiran lelut

PITABEE

Pitabee on frisbeetä muistuttava lätty, joka lentää hyvin ja on pehmeä ottaa kiinni. Ulkopinta on auton turvatyynyä, ja sen sisällä on villakangasta (yleisesti hevosen villaloimesta tai viltistä). Reunassa ei ole kovaa materiaalia, jolloin tämä on hammasystävällinen ja ekologinen vaihtoehto tavan frisbeelle. Kestävä ja kotimainen.

Halkaisija n. 18cm

15 €


Kuvat © Sonetar