Hevosille

Täältä löydät rakkaimmalle hevosellesi treenipäiväkirjan ja ihanat räikeät kävelytysloimet. Selaat vaan reilusti alaspäin.

PULLUKAN PÄIVÄKIRJA

Pullukan päiväkirja on treenipäiväkirja hevosihmisille, jotka haluavat seurata hevosensa kehitystä tai tykkäävät muuten vain kirjata muistiin päivän tapahtumat.

Kirjaan merkitset helposti päiväkohtaisen liikuntamuodon, kuljetun matkan ja harjoituksen keston. Päiväkirjaan voit ruksata myös tärkeät päivämäärät ja näin suunnitella kokonaisvaltaisempaa hevosenhoitoa. Painonhallinnan ollessa ajankohtaista, voi sitä seurata tarkasti mm. kuvaajan avulla. Lisäksi ruokinnalle on varattu oma osionsa.

Päiväkirja ei ole vuosikalenterisidonnainen, joten voit aloittaa sen käytön milloin tahansa. Koko on A5, jonka vuoksi se mahtuu mukavasti vaikka auton hansikaslokeroon.

Päiväkirjasta löytyy kalenteri tärkeille päivämäärille, laihdutussuunnitelma, lähtötilanne, treenikalenteri, graafinen kuvaaja painonhallintaan sekä tärkeät yhteystiedot. Tämä päiväkirja on tehty helpottamaan arkea ja auttamaan tavoitteissa johdonmukaiseen liikuntaan ja painonhallintaan.

"Pullukan päiväkirja" on tarkoitettu niin hevosen kanssa harrastaville kuin myös ammattilaisillekin liikunnan suunnittelun ja toteutumisen aktiivisempaan, tehokkaampaan ja mukavampaan seuraamiseen. Näin myös motivaatio löytää paikkansa. Kun on motivaatiota, myös tuloksia syntyy helpommin.

Tutustu kuvitettuun päivikseen ja tilaa heti omasi!

29 € RÄIKEÄ KÄVELYTYSLOIMI

TOISTAISEKSI EN OTA VASTAAN LOIMITILAUKSIA

Kävelytysloimi liikenteessä ja metsässä liikkuville. Vuorellinen loimi on vedenpitävä ja siksi toimiikin hyvin myös syksyn sadekeleissä. Loimi on muotoiltu istuvaksi niin selästä kuin edestäkin. Kaulaosan resori myötää mukavasti hevosen liikkeitä ja loimen etuosa antaa lavoille tilaa liikkua.

Loimi on edestä suljettu, joten se pujotetaan hevosen pään yli. Säädettävässä mahavyössä on T-solkikiinnitys ja takana joustava häntälenkki.

Väreinä neonkeltainen ja kirkkaan oranssi. Vuori on likaa ja vettä hylkivää polyesteriä.

Heijastavaa kangasta on laitettu koristeeksi loimen sivuille. Tämä ei kuitenkaan korvaa asianmukaista heijastinta. Muistathan käyttää pimeässä myös tavallisia heijastimia.

Konepesu 40°C miedolla pesuaineella.

Toimitusaika n. 2 vkoa.

139 €


Kuvat © Sonetar